TyskFlag
da

Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger. Har vi alligevel vakt din interesse, er du altid velkommen til at kontakte Dorte Bak Himmelstrup på telefon 29 61 50 12 eller dorte@kokkenborg.com

Elever på Kokkenborg I & II

På Kokkenborg I og II har vi løbende 1-3 elever, hhv. i praktik i stalden eller på skole.

 

Vi har stor erfaring med uddannelse af elever og sætter en ære i, at give vores elever en god uddannelse, hvor de kommer hele vejen rundt i alle staldafsnit.

 

Gensidige forventninger
For vores elever, har vi nogle gensidige forventninger/en målsætning om, hvad en elev skal nå at lære i løbet af praktiktiden hos os. Eleverne kan altså ha' forventninger om at få en bredt dækkende uddannelse indenfor svin hos os, ligesom vi har forventningerne til eleverne om, at de har lyst til at lære og brænder for at blive dygtige.

 
Er du interesseret i en elevstilling hos os, skal du kontakte Dorte Himmelstrup på 29 61 50 12 eller dorte@kokkenborg.com

HøjreElev18

Vi driver Kokkenborg med i alt 2.200 YY-søer i opformering. Produktionen er fordelt på to sostalde, Kokkenborg I & II med hhv. 1.500 og 700 YY søer, samt tre klimastalde/polteannekser.

Vi bygger pt. nye klima- og poltestalde på Kokkenborg I, og tager det nye anlæg i brug i 1. kvartal 2019.

Vi beskæftiger ca. 20 fagligt dygtige og engagerede danske medarbejdere, der sætter en ære i at levere sunde og stærke LY-polte af høj kvalitet, til vore danske såvel som udenlandske kunder.

HøjreElev(2)